2016-09-12 08:44:46• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Bika - Mások ügyeivel kell foglalkoznia

Napi horoszkóp szeptember 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Adódhat egy olyan helyzet, amikor gyorsan kell döntenie. A higgadtságának hála sikerül józanul mérlegelnie. Az Uránusz egy váratlan lehetőségeket kínál, főleg a külföldi ügyekhez kapcsolódóan.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma főleg mások ügyeivel kell foglalkoznia, közben a saját feladataival alig halad. A pénzügyekkel kapcsolatban vitára számíthat, talán a párjával nem tudnak megegyezni valami szükségességéről. Alaposan próbára teszi a mai nap, este menjen korán aludni!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az otthonával kapcsolatban jeleznek problémát a bolygók. Elképzelhető, hogy váratlanul meghibásodik valami, sajnos az is lehetséges, hogy átmenetileg el kell költöznie… Kérjen segítséget a rokonaitól, barátaitól!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egy régóta tervezett találkozót kell ma elhalasztania. Ne bánkódjon, ami közbejött, az legalább annyira fel fogja vidítani, mint a baráti beszélgetés. Ma jelentős kiadásai lehetnek – inkább kerülje el a plázákat, bevásárlóközpontokat!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Vízöntő jegyében áll, emiatt ön is távolságtartóbb a szokásosnál. A párja sérelmezheti, hogy kissé hidegen viselkedik vele szemben. Ne generáljon konfliktust ezzel, inkább mutassa ki a szeretetét!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Ma egy olyan családi probléma jelentkezhet, ami miatt komolyan aggodalmaskodik és szorong. Persze felelősséggel tartozik a szeretteiért, de vannak helyzetek, amiket a családtagjainak önállóan kell megoldani. Tudatosítsa ezt magában!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Óvatlan szavaival sikerül mélyen megbántania a kedvesét. Kérjen bocsánatot, akkor is, ha részben igaza van. Nem alkalmas a mai nap a párkapcsolati kérdések tisztázására!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kellemes napra számíthat, de a pénzügyeit jobban kézben kellene tartania. Talán elfelejtett befizetnie egy csekket, vagy nem kalkulált bele a költségvetésébe egy jelentősebb összeget, mindenesetre most komolyan elúszhat a pénzzel. Szerencsére megtalálja a jó megoldást a problémára!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne menjen bele kétes üzletekbe! Egy ismerőse hívhatja fel egy kecsegtető ajánlattal, de legyen nagyon óvatos, bizonyos részletekről vagy nem tud az illető, vagy elhallgatja őket…

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Váratlan vendégek tehetik izgalmassá a napját. Bár eleinte nem örül a látogatásuknak, hamar belejön a beszélgetésbe, és végül remekül szórakozik! Legalább egy kis ideig nem a munkahelyi problémáin gyötrődik…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A bolygóállások arra inti önt, hogy figyeljen jobban a kiadásokra, és ne vállaljon semmilyen kockázatot, mert a Szaturnusz beszűkíti most a lehetőségeit. Inkább a meglévő ügyeivel foglalkozzon!

Halak: II. 19. - III. 20.
A boldogságot most a párja hozza az életébe, remek híreket hallhat tőle, talán előléptetik, vagy új munkahelyet talált. A szerelmi esélyei is megnőnek ma, ha ön egyedülálló, akkor este menjen társaságba!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: